Anders Financieel Advies
anders@ander-s.nl
logo (1)

Volgende woning
voor iedereen!

Een nieuwe woning

Overweeg je een nieuwe woning en bezit je al een eigen huis? Een spannende tijd! Hoewel je wellicht bekend bent met hypotheekregels, zijn er door de jaren heen veel fiscale wijzigingen geweest in de hypotheekwereld.

De zogenaamde hypotheekrenteaftrek wordt bijvoorbeeld in sommige gevallen stapsgewijs afgebouwd.

Als je een ‘oude’ hypotheek hebt van voor 01-01-2013, kun je deze vaak één op één meenemen naar je nieuwe woning. Hierdoor behoud je je aflossingsvrije of spaarhypotheek. We vertellen je hier graag meer over!

In de huidige woningmarkt is snel handelen essentieel. Wij begrijpen dit en garanderen daarom dat je binnen 24 uur contact hebt met een hypotheekexpert. Zo krijg je snel duidelijkheid, wel zo prettig!

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek stellen we ons voor en leggen we de mogelijkheden en diverse hypotheekvormen uit.

Ook beantwoorden we graag vragen zoals:

> Kan ik mijn huidige aflossingsvrije hypotheek meenemen?

> Is extra lenen op basis van je energielabel mogelijk vanaf 2024?

> Hoe werkt het met overwaarde en een overbruggingshypotheek?

> Is het nog mogelijk om een bouwdepot op te nemen?

> Is het mogelijk en verstandig om mijn huidige rentecontract mee te nemen

Samen nemen we stap voor stap al jouw vragen door. Jouw persoonlijke aanspreekpunt is een expert in de wereld van hypotheken & verzekeringen, zodat jij je nergens druk over hoeft te maken. Wel zo prettig!

Wij zijn gespecialiseerd in hypotheken voor doorstromers, en ons hypotheektarief voor doorstromers is extra scherp geprijsd.

Bovendien heb je altijd contact met professionals die jarenlang ervaring hebben in de financiële wereld, waardoor je sneller en beter antwoord krijgt op je vragen. Wel zo prettig!

Dat we meer dan 40 banken en geldverstrekkers kunnen aanbieden en vergelijken spreekt voor zich. Jij hebt dus altijd de beste deal!

Dankzij ons uitgebreide assortiment aan hypotheken kunnen wij ook in alle gevallen jouw vervolghypotheek aanvragen. Bijvoorbeeld als je elders je hypotheek hebt afgesloten maar toch je hypotheek en gunstige rentecontract wilt meeverhuizen vanwege de aankoop van een nieuwe woning. Dit geldt ook voor een eventuele vervolghypotheek in het kader van verbouwing en/of verduurzaming.

WAAROM OVERSLUITEN
Overweeg je om je hypotheek over te sluiten? Ontdek hier waarom dit een slimme zet kan zijn! Het oversluiten van je hypotheek biedt diverse voordelen, zoals:

LAGERE MAANDLASTEN & GUNSTIGE VOORWAARDEN
Door je hypotheek over te sluiten naar een lagere rente profiteer je van directe besparingen op je maandelijkse lasten. Dit betekent meer financiële ruimte voor andere belangrijke zaken.

Met de huidige dynamiek op de hypotheekmarkt zijn er mogelijk gunstigere voorwaarden beschikbaar. Denk aan flexibelere aflosmogelijkheden of een hypotheek die beter aansluit bij jouw situatie.

BESPAREN OP TOTALE KOSTEN
Door over te stappen naar een hypotheek met een lagere rente, kun je op de lange termijn aanzienlijk besparen op de totale kosten van je hypotheek. Het vrijgekomen geld kun je bijvoorbeeld gebruiken voor investeringen of aflossingen.

Het oversluiten van je hypotheek kan ook leiden tot een verbetering van je financiële positie. Dit kan handig zijn bij veranderingen in je persoonlijke situatie, zoals gezinsuitbreiding, studiekosten, of het starten van een eigen onderneming. Overweeg je het consolideren van bestaande schulden? Het oversluiten van je hypotheek biedt de mogelijkheid om andere leningen te integreren, waardoor je wellicht profiteert van een voordeligere rente.

WAAROM KIEZEN KLANTEN VOOR ANDERS

Dagelijks werken wij met een team van financieel adviseurs en onze binnendienst aan jouw financiële zekerheid vanuit ons kantoor in Spijkernisse. Al onze adviseurs hebben een gedegen opleiding. Ook hebben ze allemaal hun eigen specifieke expertises.

Wil je een afspraak met een van onze adviseurs? Dat kan!

IN VIJF STAPPEN NAAR JE DROOMHUIS

blank

1

Op zoek naar je nieuwe woning?

Meer info
blank

2

Het oriëntatiegesprek

Meer info
blank

3

Het adviesgesprek

Meer info
blank

4

Ontvangst definitieve hypotheekofferte & ondertekenen

Meer info
blank

5

Sleuteloverdracht bij de notaris

Meer info
Previous slide
Next slide
logo (1)
blank

Volg ons op de socials!

E-Mail

anders@ander-s.nl

Telefoon

0181 - 768 000

Adres

Jan Campertlaan 8a, 3201 AX Spijkernisse

Facebook

@ander-s

Linkedin

@ander-s.nl

Instagram

@ander-s

Contact ons

Direct advies nodig?

0181 - 768 000

Sucess dank u er ging iets mis.
logo (1)

© 2024 ANDERS FINANCIEEL ADVIES

Anders Financieel Advies

Jan Campertlaan 8A

3201 AX Spijkernisse

T 0181 - 768 000

E anders@ander-s.nl