Anders Financieel Advies
anders@ander-s.nl
logo (1)

Alle leningen
onder één dak!

GELD LENEN

Sta je voor een grote aankoop, zoals een nieuwe auto, keuken of badkamer, maar heb je net niet genoeg spaargeld? Geen zorgen! Anders Adviesgroep biedt leningen die jou op weg kunnen helpen. Nieuwsgierig naar wat er mogelijk is voor jou? Maak hieronder een keuze voor welk doel je wilt lenen en bereken direct jouw leenmogelijkheden. Ontdek hoe Anders Adviesgroep jouw financiële wensen werkelijkheid kan maken.

LENING AANVRAGEN

Lenen is geen dagelijkse kost en kan erg spannend zijn. Daarom leggen wij je graag uit hoe het aanvragen van een lening werkt. Ook leggen we je graag uit welke lening het beste bij jou past. Vraag een vrijblijvend leengesprek aan en we beantwoorden al je vragen zoals: Hoe kan je een lening aanvragen, hoe lang dit duurt. Weet je al hoeveel je wilt lenen? Vraag dan eenvoudig een offerte aan. Deze kun je aanvragen via onderstaande button.

PERSOONLIJKE LENING

Sta je voor een grote aankoop, zoals een nieuwe auto, keuken of badkamer, maar heb je net niet genoeg spaargeld? Geen zorgen! Anders biedt leningen die jou op weg kunnen helpen. Nieuwsgierig naar wat er mogelijk is voor jou? Maak hieronder een keuze voor welk doel je wilt lenen en bereken direct jouw leenmogelijkheden. Ontdek hoe Anders Adviesgroep jouw financiële wensen werkelijkheid kan maken.

blank

WAARVOOR KAN IK LENEN

Bij het kiezen van de ideale lening is het cruciaal om het doel van de lening in overweging te nemen. Het doel waarvoor je leent, bepaalt namelijk welke leningopties beschikbaar zijn en welke leenvorm het meest geschikt is. Zo is een persoonlijke lening bij uitstek geschikt voor eenmalige uitgaven, zoals de aanschaf van een auto of een nieuwe keuken. Een doorlopend krediet is daarentegen een goede keuze wanneer je gedurende langere tijd extra financiële ruimte wilt hebben.

blank

LEENTIPS

Je kunt geld lenen om grote aankopen te financieren, zoals een huis, verbouwing of een auto, waarvoor je niet direct het volledige bedrag beschikbaar hebt. Ook kun je een lening gebruiken voor het consolideren van schulden, waardoor je meerdere kleinere schulden samenvoegt tot één lening met een lager rentetarief. Je kunt ook lenen om onverwachte uitgaven te dekken, zoals medische kosten of autopech, wanneer je geen noodfonds hebt. Ook voor onderwijs of training is een oplossing om je carrière vooruitzichten te verbeteren. Tot slot kan je ook lenen voor luxegoederen of ervaringen, zoals een dure vakantie of een designeritem.

Previous slide
Next slide
logo (1)

WAAROM KIEZEN KLANTEN VOOR ANDERS

Dagelijks werken wij met een team van financieel adviseurs en onze binnendienst aan jouw financiële zekerheid vanuit ons kantoor in Spijkernisse. Al onze adviseurs hebben een gedegen opleiding. Ook hebben ze allemaal hun eigen specifieke expertises.

Wil je een afspraak met een van onze adviseurs? Dat kan!

blank

IN VIJF STAPPEN NAAR JE DROOMHUIS

blank

1

Op zoek naar je nieuwe woning?

Meer info
blank

2

Het oriëntatiegesprek

Meer info
blank

3

Het adviesgesprek

Meer info
blank

4

Ontvangst definitieve hypotheekofferte & ondertekenen

Meer info
blank

5

Sleuteloverdracht bij de notaris

Meer info
blank

Volg ons op de socials!

E-Mail

anders@ander-s.nl

Telefoon

0181 - 768 000

Adres

Jan Campertlaan 8a, 3201 AX Spijkernisse

Facebook

@ander-s

Linkedin

@ander-s.nl

Instagram

@ander-s

Contact ons

Direct advies nodig?

0181 - 768 000

Sucess dank u er ging iets mis.
logo (1)

© 2024 ANDERS FINANCIEEL ADVIES

Anders Financieel Advies

Jan Campertlaan 8A

3201 AX Spijkernisse

T 0181 - 768 000

E anders@ander-s.nl