Anders Financieel Advies
anders@ander-s.nl
logo (1)

Alle hypotheken
onder één dak!

Hypotheken

Op zoek naar je droomhuis? Een huis kopen is een levens veranderende beslissing en verdient de juiste begeleiding. Bij Anders Adviesgroep begrijpen we dat als geen ander. Onze experts staan klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces, met aandacht voor jouw unieke situatie.

Het kopen van een woning is een complexe ‘route’ vol uitdagingen, maar wij maken het eenvoudig. Met deskundig hypotheekadvies op maat zorgen wij ervoor dat jij de sleutel van jouw nieuwe woning in handen krijgt. Elke situatie is uniek, en wij vinden dat juist geweldig!

Samen doorlopen we stap voor stap deze route, en als je wilt, schakelen we de beste professionals in. Of het nu een notaris, taxateur of makelaar is, wij zorgen ervoor dat het beste team paraat staat, waardoor jij de grootste kans hebt op de woningmarkt. Dat geeft een geruststellend gevoel, nietwaar?

In een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek nemen we graag de tijd om je te leren kennen en alle mogelijkheden uit te leggen. Of je nu een afspraak thuis of op kantoor wilt, het is geen probleem – we vinden het zelfs hartstikke leuk!

Bij Anders Adviesgroep streven we ernaar om jouw huiszoektocht soepel en succesvol te laten verlopen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het beste hypotheekadvies en een zorgeloze stap naar jouw nieuwe thuis!

ANNUITEITEN HYPOTHEEK

Een annuïteitenhypotheek is een van de opties die wij graag met je bespreken. Hoe werkt het? Gedurende de looptijd los je de gehele hypotheeklening af, waarbij de bruto maandlasten in principe gelijk blijven. De opbouw van de maandlasten verandert echter: in het begin betaal je meer rente en minder aflossing, maar dit draait om aan het einde van de looptijd. Het belastingvoordeel neemt af doordat je steeds minder rente betaalt, waardoor de netto maandlasten geleidelijk stijgen.

Belangrijke kenmerken van een annuïteitenhypotheek:

> Vaste einddatum van de hypotheek
> Periodieke aflossing gedurende de looptijd
> Vaste bruto maandlasten (rente en aflossing)
> Netto maandlasten zijn aan het begin het laagst
> Zekerheid dat je hypotheek volledig wordt afgelost

Vind je deze informatie te technisch? Geen zorgen! Anders Adviesgroep staat voor je klaar om het helder en begrijpelijk uit te leggen. Met meer dan 40 banken en geldverstrekkers in ons vergelijkingsarsenaal, garanderen wij altijd de beste deal voor jou!

Onze ervaren specialisten in hypotheken en verzekeringen nemen graag de tijd voor jou. Of het nu gaat om een annuïteitenhypotheek, aflossingsvrije hypotheek, of andere vragen, wij regelen het voor jou. Bel ons voor een vrijblijvend gesprek. Tot snel!

LINEAIRE HYPOTHEEK

Ontdek de transparante wereld van de lineaire hypotheek met Anders Adviesgroep!

Hoe werkt een lineaire hypotheek? Vergelijkbaar met een annuïteitenhypotheek, maar met een cruciaal verschil: de maandlasten dalen gedurende de looptijd. Bij een lineaire hypotheek los je maandelijks een vast bedrag af, waardoor je steeds minder rente betaalt en het belastingvoordeel afneemt. Zowel de bruto als netto maandlasten zullen geleidelijk dalen, met als resultaat dat aan het einde van de looptijd de gehele hypotheek is afgelost.

Belangrijke kenmerken van een lineaire hypotheek:

> Vaste einddatum van de hypotheek
> Periodieke aflossing volgens een vast schema
> Geleidelijke daling van de bruto maandlasten (rente en aflossing)
> Geleidelijke daling van de netto maandlasten (na ontvangst rente aftrek)
> Zekerheid van volledige aflossing van de hypotheek

Benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot een lineaire hypotheek, beleggingshypotheek of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij kijken ernaar uit om jou te helpen. Tot snel!

AFLOSSINGSVRIJE- HYPOTHEEK

Ontdek de mogelijkheden van een aflossingsvrije hypotheek met Anders Adviesgroep! Als je momenteel bezig bent met je hypotheek en wilt weten welke hypotheekvorm het beste bij jou past, staan wij klaar om met je mee te denken en je te voorzien van deskundig advies.

Hoe werkt een aflossingsvrije hypotheek? Zoals de naam al aangeeft, los je bij deze hypotheekvorm gedurende de looptijd niet af. Hierdoor geniet je van lagere maandlasten in vergelijking met een hypotheek waarbij wel wordt afgelost. Bij een aflossingsvrije hypotheek betaal je alleen rente, zonder inleg of premie voor vermogensopbouw of het aflossen van de hypotheek. Het nadeel is dat de schuld gedurende de looptijd gelijk blijft, en er geen aflossing plaatsvindt.

Aan het einde van de looptijd of bij verhuizing dien je de openstaande lening terug te betalen aan de bank of geldverstrekker. Dit kan met eigen geld of bijvoorbeeld met de opbrengst uit de verkoop van de woning. Veel mensen die vóór 2013 een hypotheek hebben afgesloten, hebben een aflossingsvrij deel in hun hypotheek. Voor hen is het vaak mogelijk om dit deel mee te nemen in een nieuwe hypotheek. Hoe dit werkt en of dit raadzaam is, leggen wij graag helder voor je uit.

Is deze informatie iets te technisch of overweldigend? Begrijpelijk! Anders Adviesgroep staat daarom klaar om je persoonlijk te woord te staan. Met onze uitgebreide ervaring in hypotheken en verzekeringen, zijn wij echt gespecialiseerd in dit vakgebied en vinden wij het leuk om dit voor jou tot in de puntjes uit te zoeken en te regelen. En dat wij meer dan 40 banken en geldverstrekkers vergelijken, spreekt voor zich. Bij ons ben je verzekerd van de beste deal!

SPAARHYPOTHEEK

Wat is een spaarhypotheek en hoe werkt het? Met een spaarhypotheek bouw je periodiek, door middel van een maandelijkse premie-inleg, een spaarkapitaal op waarmee je aan het einde van de looptijd (gedeeltelijk) je hypotheek kunt aflossen. De vergoeding over jouw spaarinleg is gelijk aan het rentetarief voor de hypotheek, waardoor de spaarhypotheek bij een bepaalde rente zeer interessant kan zijn dankzij de ‘hefboom’.

Wat gebeurt er bij rentewijzigingen? Stijgt de hypotheekrente, dan daalt jouw premie of inleg, omdat de rente over het spaarkapitaal meestijgt. Bij een hogere rentevergoeding is minder premie nodig om het benodigde aflossingskapitaal bijeen te sparen. Omgekeerd geldt hetzelfde: daalt de hypotheekrente, dan stijgt de verzekeringspremie. Zo heb je zekerheid over de hoogte van het eindkapitaal.

Veel mensen die voor 2013 een spaarhypotheek hebben afgesloten, vragen zich af wat de mogelijkheden zijn voor een nieuwe hypotheek. Kan de spaarhypotheek meeverhuizen of is een andere hypotheekvorm wellicht gunstiger? Anders Adviesgroep denkt hier graag met je mee!

Met onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in hypotheken en verzekeringen. We vinden het leuk om alles tot in de puntjes voor jou uit te zoeken en te regelen. Het feit dat wij meer dan 40 banken en geldverstrekkers vergelijken, spreekt v oor zich. Bij ons ben je verzekerd van de beste deal!

Benieuwd naar de mogelijkheden rondom een spaarhypotheek, lineaire hypotheek of heb je andere vragen? Bel ons gerust voor een vrijblijvend gesprek. We hopen je snel te spreken!

BELEGGINGS- HYPOTHEEK

Als je midden in het hypotheekproces zit en wilt weten welke hypotheekvorm het beste bij jou past, staan wij klaar om met je mee te denken en je te voorzien van deskundig advies.

Wat is een beleggingshypotheek en hoe werkt het? Bij deze hypotheekvorm beleg je periodiek een verzekeringspremie, waarmee je kapitaal opbouwt voor de aflossing van je hypotheek. Doordat je belegt, is de eindwaarde aan het einde van de looptijd niet gegarandeerd. De beleggingsopbrengst kan zowel hoger als lager uitvallen dan verwacht.

Het is essentieel om regelmatig de ontwikkeling van de waarde-opbouw in de beleggingsverzekering te bekijken. Ook is het belangrijk om te controleren hoeveel van de premie daadwerkelijk wordt belegd. Jaarlijks ontvang je een waardeoverzicht van de verzekeringsmaatschappij, wat het raadzaam maakt dit grondig door te nemen.

Veel mensen die vóór 2013 een beleggingshypotheek hebben afgesloten, vragen zich af wat de mogelijkheden zijn voor een nieuwe hypotheek. Kan de beleggingshypotheek meeverhuizen of is een andere hypotheekvorm wellicht gunstiger? Anders Adviesgroep staat klaar om hierover met je mee te denken!

Met onze uitgebreide ervaring zijn wij gespecialiseerd in hypotheken en verzekeringen. Wij vinden het leuk om dit tot in de puntjes voor jou uit te zoeken en te regelen. Het feit dat wij meer dan 40 banken en geldverstrekkers vergelijken, spreekt voor zich. Bij ons ben je verzekerd van de beste deal!

Wil je meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot een beleggingshypotheek, annuïteitenhypotheek of heb je andere vragen? Bel ons gerust voor een vrijblijvend gesprek. We hopen je snel te spreken!

Previous slide
Next slide
logo (1)

WAAROM KIEZEN KLANTEN VOOR ANDERS

Dagelijks werken wij met een team van financieel adviseurs en onze binnendienst aan jouw financiële zekerheid vanuit ons kantoor in Spijkernisse. Al onze adviseurs hebben een gedegen opleiding. Ook hebben ze allemaal hun eigen specifieke expertises.

Wil je een afspraak met een van onze adviseurs? Dat kan!

blank

IN VIJF STAPPEN NAAR JE DROOMHUIS

blank

1

Op zoek naar je nieuwe woning?

Meer info
blank

2

Het oriëntatiegesprek

Meer info
blank

3

Het adviesgesprek

Meer info
blank

4

Ontvangst definitieve hypotheekofferte & ondertekenen

Meer info
blank

5

Sleuteloverdracht bij de notaris

Meer info
blank
logo (1)

© 2024 ANDERS FINANCIEEL ADVIES

Anders Financieel Advies

Jan Campertlaan 8A

3201 AX Spijkernisse

T 0181 - 768 000

E anders@ander-s.nl